Nijkerkse site wint Gazellen Award 2017

NIJKERK – De in Nijkerk gevestigde vergelijkingswebsite Slimster heeft een prestigieuze FD Gazellen Award 2017 gewonnen. Slimster behoort hiermee tot één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

De FD Gazellen, een initiatief van Het Financieele Dagblad, staan in het teken van ondernemershelden. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over uitmuntend en innovatief ondernemerschap beschikken komen in aanmerking. Slimster is genomineerd voor de regio Oost (Utrecht, Gelderland en Overijssel). De hoofdprijzen van de FD Gazellen Awards zullen per regio worden uitgereikt op 16 november 2017 in de Deventer Schouwburg.

Groot compliment
Oprichter Marco Schuurman: “Voor het eerst meedoen en meteen een award winnen is supergaaf! Het is een groot compliment voor het hele team. Door een mix van slimme technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot de beste vergelijker van Nederland met de hoogste klanttevredenheid. Dit bevestigt dat we op de goede weg zijn. We zijn dan ook erg trots op deze prijs!”

Slimster is een producten en diensten vergelijker. Naast Slimster.nl behoren ook een 30-tal productportals tot het netwerk van Slimster. Maandelijks maken inmiddels meer dan 400.000 Nederlanders gebruik van Slimster voor het vinden van hun beste deal.

www.slimster.nl

Geplaatst op: 26-10-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.