Nijkerker wordt verkoper van het jaar 2022

NIJKERK – Nijkerk is een verkooptalent rijker. Student Jesse van Meerveld wist de finale te winnen van de internationale Verkoper van het Jaar 2022-wedstrijd.

Vijf Nederlandse en vijf Duitse vakstudenten uit de detailhandel kregen tijdens de finale ieder vijf minuten de tijd om hun kennis te etaleren. Voor iedere kandidaat werd het podium omgebouwd tot een winkel met daarin de spullen waarin de kandidaten gespecialiseerd zijn.

Gespreks- en verkooptechnieken
Een acteur kwam vervolgens als klant binnen en bevroeg de studenten over zaken als productkwaliteit, esthetiek en functionaliteit. “Daarbij speelde taalbarrière een rol, maar ook gespreks- en verkooptechnieken. Het was een hele leuke en mooie ervaring.”

AccountmanagementDe 18-jarige Jesse volgt momenteel het laatste jaar van de mbo-opleiding accountmanagement. “Ik ben enthousiast, leergierig en ik hou van communiceren met mensen. Mijn droom is om een bedrijf op te zetten, maar daar heb ik natuurlijk ervaring voor nodig. Op korte termijn mag ik een half jaar op stage, dus mocht iemand een mooie stageplek hebben, stuur me vooral een berichtje (jessevanmeerveld04@gmail.com)!”

Geplaatst op: 16-11-2022

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.