GT Reclame ziet lokale en regionale groei

HOEVELAKEN –  Een zakelijke verhuizing brengt niet zelden nieuwe kansen, opdrachtgevers en dynamiek. Dat geldt ook voor GT Reclame, dat sinds de verhuizing in 2019 naar een nieuw en ruim pand in Hoevelaken niet alleen groeide in omvang, maar ook in nieuwe bedrijfsactiviteiten.

De specialist in reclame, signing en belettering verzorgt sinds de komst aan De Wel op bedrijventerrein Horstbeek naast het ontwerp, ook de plaatsing, transport, opslag en het beheer van Display- en Point of Sale (POS)-materialen. Dankzij de ruimte in het nieuwe bedrijfspand is dit nu een volwaardige bedrijfsactiviteit geworden, vertelt directeur Edward Ebbers, want deze materialen vragen om de nodige opslagcapaciteit, die nu dus voorhanden is.

Groeiende klantenkring
GT Reclame is naast deze nieuwe activiteiten onveranderd specialist op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en montage van binnen- en buitenreclame. Zo verzorgt het team voor een groeiende klantenkring onder meer lichtreclame, gevelbelettering, auto- en materieelbelettering, bewegwijzering en interieursigning zoals full colour wandvisualisaties. Het is leuk om te zien dat sinds GT Reclame gevestigd is in Hoevelaken, de klantenkring daarbij als vanzelfsprekend meebeweegt. “We hadden al meerdere bedrijven in Hoevelaken als klant, maar de lokale klantenkring is zeker gegroeid sinds onze verhuizing.”

Lokaal ondernemen
Het past bij de groeiende visie op lokaal ondernemen die ook op het enthousiasme van Ebbers en zijn team kan rekenen. Om die reden sloot GT Reclame zich aan Content Amersfoort, een ondernemersplatform voor ondernemers uit de driehoek Amersfoort, Leusden en Hoevelaken. Het platform richt zich op de voordelen van lokaal ondernemen en hierbinnen bouwen ondernemers aan onderlinge naamsbekendheid, met alle maatschappelijke en duurzame voordelen van dien. “We laten graag aan ondernemers in de regio zien dat ze het ontwerp, ontwikkeling en montage van binnen- en buitenreclame aan een ervaren en professionele partij als GT Reclame kunnen overlaten. Wij nemen als partner het hele traject uit handen. Het ontzorgen van de klant, dat is belangrijk in onze werkwijze. Dat doen we met een goede service en uitstekende kwaliteit producten, en altijd met oog voor detail.”

Over GT Reclame
GT Reclame werd op 28 augustus 1995 opgericht en gestart in Amersfoort. Vrij snel na de start werd het toenmalig zusterbedrijf Gravu Design (naam- entekstplaten/graveertechniek), ingelijfd. In 2000 werden de bedrijfsactiviteiten van collega-bedrijf EMG Reclame uit Amersfoort overgenomen. In 2018 werd collega-bedrijf Afdeling Sign uit Nijkerk overgenomen en medio 2019 is door een overname het ontwikkelen, plaatsen, transport, opslag en beheer van display-, POS- en promotiematerialen toegevoegd aan het dienstenpakket. Sinds november 2019 is GT Reclame gevestigd aan De Wel 6C in Hoevelaken, centraal gelegen tussen het Amersfoortse en Nijkerkse.

www.gtreclame.nl

Geplaatst op: 22-04-2022

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.