Aangename werkomgeving én werkhouding

NIJKERK – Roodbeen is al jaren de specialist op het gebied van kantoorartikelen en -inrichting in Nijkerk en omgeving. Sinds kort is die service uitgebreid met een eigen koffiemerk, stoffering en een bewegingsdeskundige die jouw werkplek verantwoord maakt.

Van pennen tot potloden en van scanners tot bureaustoelen. Op het gebied van kantoorinrichting heeft Roodbeen het grootste assortiment van de regio. En dat wordt steeds breder. “Wij willen omgevingen creëren waarin je je aangenaam en comfortabel voelt”, vertelt Richard Breijer van Roodbeen. “Dat gaat verder dan het interieur. Het gaat ook om het gevoel dat je als werknemer krijgt. Met de uitbreiding van ons team richten we een kantoor niet alleen mooi en praktisch, maar ook verantwoord in. Zo bieden we een totaaloplossing van A tot Z.”

De eigenaar van Roodbeen is dan ook geen onbekende binnen de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk. “Wij geloven in de kracht van BHN. Ondernemers die elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Mijn advies aan de leden? Zorg dat het kantoor past bij het bedrijf en de medewerkers. Creëer en inspirerende omgeving waar je productief van wordt. Dat is prettig en daar heb je als ondernemer veel profijt van.”

www.roodbeen.nl

Geplaatst op: 05-03-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.