Nijkerkse specialisten in de bedrijfssoftware van AFAS

Steeds meer bedrijven automatiseren en optimaliseren hun bedrijfsprocessen met de software van AFAS. Bij BvB Groep kennen ze die bedrijfssoftware door en door. Met experts op het gebied van personeels- en salarisadministratie, functioneel beheer en consultancy ontzorgt de Nijkerkse AFAS-dienstverlener klanten door heel Nederland.“

Ik heb zelf jarenlang bij AFAS gewerkt”, vertelt oprichter en eigenaar Rob van Bruggen. “Toen ik daar wegging, waren er nog nauwelijks externe partijen die verstand hadden van de software van AFAS. Al snel werd duidelijk dat daar wel vraag naar was en zo is in 2006 BvB Groep ontstaan.”Inmiddels is het Nijkerkse bedrijf fors gegroeid. Er werken op dit moment een kleine 20 salarisadministrateurs, functioneel beheerders en consultants bij BvB Groep. Die bedienen een gevarieerde klantenkring, van mkb-bedrijven, zorgorganisaties en onderwijsinstellingen met zo’n 50 tot 500 medewerkers. Maar ook bekende merken zoals Vacansoleil, Xenos en Auping zijn klant in Nijkerk.

Waarom klanten voor de BvB Groep kiezen? “Continuïteit speelt een belangrijke rol”, geeft Van Bruggen aan. “Middelgrote bedrijven en organisaties die zelf de personeels- en salarisadministratie voeren, merken dat ze in toenemende mate kwetsbaar zijn. Want wat als je enige salarisadministrateur vertrekt of ziek wordt?”

Kennis en flexibiliteit
Ook op het gebied van functioneel beheer – het bijhouden en optimaliseren van bestaande AFAS-omgevingen – biedt BvB Groep haar klanten continuïteit. “De software van AFAS is ontzettend veelzijdig en functioneel, maar je hebt wel kennis nodig en moet die bijhouden om alles uit de software te halen en eventuele problemen op te lossen. Die kennis hebben wij in huis.”Flexibiliteit is tevens kenmerkend voor de aanpak van BvB Groep, geeft Van Bruggen aan. Afrekenen via een abonnement, strippenkaart of op nacalculatie? Het is allemaal mogelijk. “We kunnen razendsnel schakelen en als het nodig is staan we ook buiten kantoortijden klaar.”En wil je de volgende stap maken met je AFAS-omgeving? Dan staan de consultants van BvB Groep voor je klaar. “Het is daarbij waardevol dat we niet alleen veel technische AFAS-kennis hebben, maar ook thuis zijn in de wet- en regelgeving op HR-gebied. Met die kennis hebben we onlangs bijvoorbeeld veel klanten geholpen om de nieuwe ouderschapsverlofregeling te implementeren in AFAS Profit.”

Nijkerkse partner
De klanten van BvB Groep zitten door heel Nederland, maar Van Bruggen zou graag ook Nijkerkse ondernemers met een AFAS-omgeving ondersteunen. “We komen graag een keer vrijblijvend bij je langs om te kijken welke kansen we voor jouw organisatie zien. Ook als je nadenkt over een overstap naar AFAS Profit mag je altijd aankloppen om eens te sparren. We kunnen in zo’n proces bijvoorbeeld meekijken of meedenken over voorstellen van je implementatiepartner. Die vroegtijdige betrokkenheid zorgt er ook voor dat we naadloos het functioneel beheer kunnen overnemen.”

Geplaatst op: 17-11-2022

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.