GT Reclame thuis op De Wel

HOEVELAKEN –  GT Reclame heeft een nieuwe thuisbasis gevonden aan De Wel 6c in Hoevelaken. De specialist in reclame, signing en belettering verzorgt nu ook plaatsing, transport, opslag en beheer van zogenoemde Display- en Point of Sale (POS)-materialen.

De nieuwe locatie past perfect bij onze bedrijfsactiviteiten, vertelt directeur Edward Ebbers. ‘‘We zijn erg content met dit kantoor en met deze locatie tussen Nijkerk en Amersfoort in. Het is een ruim pand met niet alleen de kantoorruimtes maar ook de opslagruimtes die we nodig hebben.

Display- en POS-activiteiten

Het zijn met name de Display- en POS-activiteiten die opslagcapaciteit vergen. ‘‘We leverden altijd al wel presentatiesystemen zoals roll-upbanners en pop-upwanden, maar het is nu een volwaardige bedrijfsactiviteit geworden. We verzorgen dit voor grote en kleinere opdrachtgevers. Niet alleen het ontwerp, maar ook de plaatsing, de montage én de opslag.’’

Naast deze nieuwe activiteiten blijft GT Reclame specialist op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en montage van binnen- en buitenreclame. ‘‘We verzorgen onder meer lichtreclame, gevelbelettering, auto- en materieelbelettering, bewegwijzering en interieursigning zoals full colour wandvisualisaties.

GT Reclame bundelde in de zomer van 2018 de krachten met Afdeling Sign uit Nijkerk. Daarna trok GT Reclame in bij het toenmalige moederbedrijf van Afdeling Sign, Co-Creatie Buro aan de Amersfoortseweg in Nijkerk. Na een externe overname van Co-Creatie Buro en het overnemen van de display- en POS-activiteiten van Co-Creatieburo door GT Reclame, was de tijd rijp voor een volgende stap, namelijk de verhuizing naar Hoevelaken.

www.gtreclame.nl

 

Geplaatst op: 25-06-2020

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.