Gewoon Jans: altijd de juiste match

NIJKERK -Als een bedrijf een goede medewerker zoekt, dan is die persoon liever gisteren dan vandaag gevonden. Door haar jarenlange ervaring, regionale focus én uitgebreide netwerk is Gewoon Jans een veelgevraagde specialist voor het werven van officepersoneel in Nijkerk en omstreken.

Drijvende kracht achter het succesvolle Gewoon Jans is ondernemer Esther Jans. Mensen aan een leuke baan helpen en bedrijven aan goede medewerkers is altijd een passie van haar geweest, vertelt ze. Met haar persoonlijke, toegankelijke en nuchtere benadering weet Gewoon Jans als geen ander de juiste match te maken tussen bedrijven en kandidaten. “Met mijn ruim tien jaar ervaring in de werving- en selectiebranche en de drive om altijd voor kwaliteit te gaan, heb ik wel bewezen dat ondernemingen hun personeelsvraagstuk met een gerust hart kunnen uitbesteden aan Gewoon Jans. Of het nu gaat om uitzenden, detacheren of recruitment en of je nu op zoek bent naar een secretaresse, administrateur, boekhouder of HR-specialist.”

Elke ondernemer weet dat het vaak veel tijd en energie kost om goede medewerkers te werven die de juiste competenties hebben én die ook nog eens goed passen bij de organisatie- of bedrijfscultuur. “Tijd en energie die je eigenlijk aan andere taken wilt besteden. Hoe fijn is het dan als je een betrouwbare, ervaren en professionele partner hebt waaraan je de werving en selectie van medewerkers kunt uitbesteden?”

www.gewoonjans.nl

Geplaatst op: 03-11-2021

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.