‘Een goed alarmsysteem geeft je rust’

NIJKERK – In de eerste maanden van dit jaar sloegen inbrekers zo’n 10 keer toe bij bedrijven in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. De impact van zo’n inbraak is groot, weet Marco Lam.

Marco is eigenaar van Lam Beveiligingstechniek in Nijkerkerveen. Een VEB-erkend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer camerasystemen, toegangscontrole en alarmsystemen. “Zo’n alarmsysteem – of eigenlijk een inbraaksignaleringssysteem – zorgt voor rust”, vertelt Marco. “Veel ondernemers kennen dat knagende gevoel in hun achterhoofd: zou alles wel goed gaan op de zaak? Sommigen rijden dan ’s avonds of ’s nachts even langs om alles te checken. Met een alarmsysteem is dat niet meer nodig.”

Buitendetectie en domotica

Met een alarmsysteem krijg je een seintje als er een ongewenste indringer je pand binnenkomt. Met buitendetectie komt dat seintje zelfs nog eerder: als er ’s avonds of in het weekend iemand op uw terrein komt die daar niets te zoeken heeft. “Zo’n melding kan een pushbericht of een sms op je telefoon zijn, maar je kan er ook voor kiezen dat een centralist van een beveiligingsbedrijf de eerste afhandeling doet.”

Geen melding? Dan weet je dat alles nog in orde is. Want alarmsystemen zijn tegenwoordig niet meer zo makkelijk te omzeilen. Ook de bediening is veel gebruiksvriendelijker dan in het verleden. “Je kunt ze bijvoorbeeld op afstand instellen of uitbreiden met bijvoorbeeld een domoticasysteem, zodat er automatisch verlichting aangaat als er een indringer het pand nadert. Er zijn ook minder vaak storingen dan vroeger en als er een storing is, kunnen wij die vaak al vanuit onze beheerserver verhelpen”, aldus de Nijkerkerveense ondernemer.

Service en betaalbaarheid

Lam Beveiligingstechniek brengt alarmsystemen aan bij bedrijven in Nederland en België. ”Zij kiezen voor ons vanwege kennis, service en betrokkenheid. En natuurlijk omdat wij al 25 jaar ervaring hebben. Ook de betaalbaarheid van onze oplossingen weegt mee. Wij hebben geen groot kantoorpand of veel personeel. In plaats daarvan werk ik samen met andere kleine, gespecialiseerde bedrijven die voor dezelfde kwaliteit gaan.”

Om bedrijven in de regio te helpen bij het verbeteren van hun beveiliging, biedt Lam Beveiligingstechniek een gratis check aan. “Ik kom graag vrijblijvend langs om te kijken waar verbeterkansen liggen. Helaas gebeurt dat vaak pas na een inbraak. Dan heb je vaak al forse financiële schade. Bovendien heeft een inbraak ook een emotionele impact. Je bedrijf is je levenswerk. Als iemand daar aan zit, dan kan dat voor langere tijd een onbehaaglijk gevoel geven. Dat wil ik voorkomen!”

www.lambeveiliging.nl

Geplaatst op: 29-06-2020

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.