Businessclub Sparta Nijkerk verbindt sponsoren in coronatijd

NIJKERK – De businessclub van voetbalvereniging Sparta Nijkerk steekt haar sponsoren in deze uitdagende tijden een helpende hand toe. Leden van de businessclub kunnen via een nieuw, online platform hulp vragen of juist aanbieden aan elkaar.

Een restaurant kan bijvoorbeeld op het Sparta Nijkerk Prikbord (spartanijkerkprikbord.nl) aangeven dat het op zoek is naar een bestelauto om te bezorgen of een financieel sparringpartner om een crisisplan te maken. Omgekeerd kan het horecabedrijf zelf tegoedbonnen of afhaalmaaltijden aanbieden via het platform. 

“Veel van onze sponsoren maken roerige tijden door. Omzetten lopen terug en klanten zijn terughoudend, waardoor het bij menig bedrijf een stuk rustiger is dan normaal. Jullie als sponsoren staan achter onze club en wij waarderen dat, maar nu in deze moeilijke tijden willen wij er als businessclub ook voor jullie zijn”, licht Rijk Veer van de businessclub het initiatief toe. 

Op het platform bieden diverse Nijkerkse bedrijven nu al kosteloos advies en support aan voor collega’s in het Sparta Nijkerk-netwerk. Zo biedt SalesSpot gratis acquisitie en salesondersteuning aan de leden en wil Rabobank Randmeren-directeur Paul Verhoef een uur kosteloos sparren met ondernemers over hun financiële situatie. 

Het Sparta Nijkerk Prikbord is ontwikkeld in samenwerking met een aantal Nijkerkse bedrijven, waaronder BookThat van Sparta Nijkerk-speler Janic Makizodila. Leden die gebruik willen maken van het online platform kunnen contact opnemen met Steef van den Berg – steef@salesspot.nl.

Geplaatst op: 17-04-2020

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.