Alberto’s maakt van zakelijke lunch een feestje

NIJKERK – Je personeel verwennen of een relatie even helemaal in de watten leggen? Alberto’s Italian is een alleskunner waar het om catering gaat, maar heeft zich in de afgelopen jaren ook ontwikkeld tot een specialist in de luxe zakelijke lunch.

Tekst: Hiemstra Media

Niet alleen de culinaire hoogstandjes van deze luxe Italiaan ontwikkelden zich in een rap tempo, ook worden processen voortdurend verbeterd, vertelt een enthousiaste Lyanne van den Berg. “Zo hebben we sinds kort een nieuwe bestelmodule gelanceerd voor onze zakelijke klanten. Wat we merken is dat een zakelijke klant net als een particuliere klant bestelgemak heel belangrijk vindt.’’

Zakelijk bestelgemak
Dat bestelgemak bestaat uit een nieuwe module op de website, waar de zakelijke klant aan de hand van een handig overzicht in enkele minuten een bestelling kan plaatsen. “Zakelijke opdrachtgevers hebben behoefte aan snelheid en bestelgemak. Als je een lunch nodig hebt voor een gezelschap, wil je geen uren bezig zijn met het heen en weer sturen van offertes. Als een klant dat op prijs stelt, kunnen we nog steeds telefonisch overleggen of op locatie komen om advies te geven voor een zakelijke catering, maar het hoeft niet. De klant kan sinds kort op de website exact aangeven wat de wensen zijn, waarop er met één druk op de knop een offerte uit komt rollen.”

De module op de website is rechtstreeks gekoppeld aan het interne systeem van de cateraar. “Voor onze partymanagers en koks biedt dat meteen een compleet overzicht van wat de klant in gedachten heeft en wat er dus besteld en bereid moet worden.’’

Nieuwe productielocatie
Alberto’s beschikt sinds kort over een splinternieuwe productielocatie waar catering-gerechten bereid worden. Superhandig, vertelt Lyanne. “Op deze manier kunnen we onze restaurant-activiteiten loskoppelen van de catering. Dat verbetert niet alleen onze interne processen, maar komt ook de klant ten goede. Die klant heeft behoefte aan snelheid en een correcte organisatie van elke cateringklus. Dankzij de productielocatie kunnen we daar nog beter op inspelen.”

Luxe zakelijke lunch
De luxe zakelijke lunch is duidelijk bezig aan een opmars, merkt Lyanne. “Onze opdrachtgevers geven aan dat ze hun relaties in de watten willen leggen en hen graag verrassen met een originele lunch. Zo serveren we onze Italiaanse happaz bijvoorbeeld op origineel Bunzlau Castle-servies; broodjes zijn bijvoorbeeld Vitello Tonnato, huisgerookte zalm of met truffelroom gegarneerde parmaham. Daarmee zorgen we eigenlijk altijd voor een mooie verrassing op tafel en genieten gasten eens van wat anders dan een standaard broodje gezond.”

Ontwikkeling
Het cateringconcept van Alberto’s is voortdurend in ontwikkeling. Chef-kok en eigenaar Albert Hotzky heeft het niveau van de keuken in de afgelopen jaren naar een hoger niveau gebracht. “Onze missie is het behalen van een Bib Gourmand. Wij werken samen met grote culinaire namen om van hen te leren, en dat werpt zijn vruchten af. Dat zie je niet alleen terug in onze restaurants in Nijkerk en Barneveld, maar ook in onze cateringconcepten.”

Tot meer dan 1500 personen
Naast Italiaans is er een keur aan andere catering-keuzes, vertelt Lyanne. “Inmiddels kunnen we cateringopdrachten aan tot meer dan 1500 personen. Waarbij de opdrachtgever kan kiezen uit alle mogelijke buffetten, bbq-varianten en luxe live cooking met totale ontzorging. Met de nieuwe centrale productielocatie hebben we het ook in logistiek opzicht goed voor elkaar.’’

www.albertositalian.nl

Geplaatst op: 11-04-2023

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.