4 tips over camerabeveiliging

Wie houdt er een oogje in het zeil als jij niet op de zaak bent? Camerabeveiliging heeft 24/7 een afschrikkende werking en vergroot de kans dat je bij diefstal of inbraak uw spullen terugziet. Ook verzekeraars vinden het prettig als er camerabeveiliging is. Maar welke kies je?

Lokaal of in de cloud?
Vroeger moest je als ondernemer zelf bandjes wisselen en zorgen dat de videorecorder draaide. Die tijd ligt gelukkig ver achter ons. De moderne camera-oplossingen die Lam Beveiligingstechniek levert zijn cloud based. Dat heeft een groot voordeel ten opzichte van zogenoemde ‘lokale’ camerasystemen. Ze monitoren je pand zonder dat je daar omkijken naar hebt en nemen alles op. En als bij een eventuele inbraak of diefstal de recorder meegenomen wordt, zijn de beelden nog beschikbaar in de cloud.

Welke beeldkwaliteit?
De meeste simpele camerasystemen die je kunt krijgen leveren ook basic beeldkwaliteit. Zeker als je camera een overzichtspositie heeft, is het soms lastig om te zien wíe er met die koevoet bij de bedrijfsdeur stond. Kies je voor een camerasysteem? Ga dan voor een versie die zowel overdag als ’s nachts haarscherpe beelden aflevert. Lam Beveiligingstechniek levert alleen zulke hoogwaardige oplossingen.

Koppeling met alarmsysteem?
Camera’s hebben een preventieve werking, maar kunnen een inbraak natuurlijk niet voorkomen. Daarom is het slim om je beveiligingscamera’s te koppelen aan een alarmsysteem. Een andere optie is een koppeling met de centrale meldkamer van een beveiligingsdienst. Welke keuze je maakt, hangt af van hoe gevoelig je bedrijf is voor inbraak en hoe snel je wilt kunnen reageren. Lam Beveiligingstechniek adviseert je hier graag over.

Geen zorgen?
Je kunt natuurlijk zelf met de schroevendraaier en kabels aan de slag. Maar het is veel makkelijker om dat gewoon uit te besteden. Lam Beveiligingstechniek zorgt dan dat je camera’s precies op de juiste plekken hangen en dat het systeem draait als we weggaan. We voorzien je van de laatste modellen beveiligingscamera’s, met de beste specificaties. Is er een keer wat aan de hand? Dan staan we voor je klaar. Ook kunnen we je natuurlijk helpen om de gemaakte beelden veilig te stellen.

Marco Lam is eigenaar van Lam Beveiligingstechniek in Nijkerkerveen. Een VEB-erkend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer camerasystemen, toegangscontrole en alarmsystemen.

www.lambeveiliging.nl

Geplaatst op: 10-09-2020

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.