Salentein blijft hoofdsponsor Harry Hamstra Cup

NIJKERK – Vanuit de nostalgische omgeving van het kasteel namen vertegenwoordigers van landgoed “De Salentein” en de organisatie van het toernooi om de Harry Hamstra Cup een klein voorschot op de toekomst. Partijen kwamen een driejarig contract overeen waarmee De Salentein hoofdsponsor blijft van het jaarlijks terugkerende evenement.

“Het mooie is dat ik er bij de allereerste gesprekken in 2014 bij betrokken ben geweest. Harry Hamstra (de in 2017 overleden grondlegger van het evenement) en ik kennen elkaar al jaren vanuit de staf van Veensche Boys 1 en hij gaf destijds bij me aan dat het mooi zou zijn als ons bedrijf naamgever van dit toernooi zou worden. De eerste vier edities was dat ook het geval. Toen de organisatie vorig jaar voorstelde Harry’s naam eraan te verbinden hoefden we daar geen moment over na te denken”, aldus Peter Buitenhuis van Landgoed de Salentein.

Nadja Renkema, voorzitter van het organisatiecomité, voegt daar aan toe: “Hoe mooi is het ook: Salentein, naast de mooiste toren van Nederland misschien wel de grootste blikvanger van Nijkerk, waar de nostalgie van afdruipt en voetbal samen op één evenement. Precies datgene waar Harry zo mee bezig was. Laat ik daarbij niet vergeten op te merken dat het toernooi onlosmakelijk verbonden is met “de Vrienden van Meander Medisch Centrum”, een instantie die Harry een bijzonder warm hart toedroeg nadat hij voor behandeling vaak in dat ziekenhuis kwam”.

De organisatie van de HHC heeft de laatste jaren telkens een mooie cheque kunnen overhandigen aan dat goede doel om de afdeling oncologie te ondersteunen. Robert Leusink manager van De Salentein, gaf aan bijzonder ingenomen te zijn met de afspraken die gemaakt zijn.

Geplaatst op: 24-10-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.