Opnieuw decoratieve kalender van Nijkerkse ondernemer

NIJKERK- Fotograaf Arjen Gerritsma heeft opnieuw een kalender gemaakt met een serie foto’s die zijn gemaakt in de gemeente Nijkerk. Bedrijven kunnen de kalender (bij een grotere oplage) laten voorzien van een bedrijfslogo.

Dit jaar is gekozen voor historische gebouwen in het buitengebied; boerderijen uit de zestiende tot de negentiende eeuw. Prachtige gebouwen met een rijke geschiedenis, aldus de Nijkerkse fotograaf.  De kalender is uitgevoerd op A3 formaat, waardoor iedere maand weer een mooie, nieuwe wanddecoratie naar voren komt. Gerritsma brengt ieder jaar een nieuwe kalender uit, elk jaar met een ander thema. Vorig jaar bestond de kalender uit een grote serie foto’s van historische panden in de binnenstad van Nijkerk.

De kalender is ook per stuk te bestellen via info@graphicsound.nl en wordt binnen de gemeente Nijkerk franco bezorgd. De kalender is te bekijken op www.nijkerkreclame.nl.

www graphicsound.nl

Geplaatst op: 05-12-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.