Horecadieren veroveren gemeente Nijkerk

NIJKERK – Van een picknickmand voor het gezin tot een exclusief private diner op locatie. Het aanbod van BHN-lid Bokkers Catering en Marry Cooking is net zo gevarieerd als de klantenkring.

Beide bedrijven worden gerund door Mariah en Henrico, die er inmiddels de nodige ‘cateringkilometers’ op hebben zitten. Henrico werkt al vele jaren als chef-kok en bekwaamde zich bij diverse restaurants in allerlei kookstijlen. Mariah studeerde af aan Les Roches International School of Hotel Management in Zwitserland en verdiepte zich drie jaar lang, hoog in de bergen van Bluche, in alle ins and outs van de hospitality-industrie.

Marry Cooking
In 2017 gingen ze van start met Marry Cooking: een  cateringconcept gericht op de huwelijken, met als motto ‘Bringing the best of two worlds together’. “In dit concept konden Henrico en ik onze talenten bundelen”, vertelt Mariah. “Henrico als kok en fijnproever en ik als hospitality-specialist en gediplomeerd weddingplanner. Maar anno 2023 is Marry Cooking uitgegroeid tot een breder concept: denk bijvoorbeeld ook aan private diners of exclusieve kookworkshops.”

In 2020 kreeg het stel de kans om Bokkers Catering in Nijkerk over te nemen. Mariah: “We hebben nu dus twee bedrijven onder onze hoede: Marry Cooking en Bokkers Catering. Twee totaal verschillende bedrijven met elk hun eigen kracht, maar ook met dezelfde drive en passie: hospitality. Ik heb in 2017 het diploma tot weddingplanner behaald en mede hierdoor zijn de catering- en weddingplanningsmogelijkheden van Bokkers Catering en Marry Cooking samen gigantisch! Wij hopen op deze manier diverse doelgroepen te gaan bereiken.”

Kortom, echte horecadieren die hun hand niet omdraaien voor welke opdracht dan ook. “We doen echt alles’’, vertelt Mariah. “Van een charcuterieplank of shared dining op een feestje tot een bedrijfsbuffet en kerstpakketten. We kunnen ook de complete aankleding van een feest verzorgen. Daarnaast hebben we veel vaste klanten in de gemeente Nijkerk. Denk aan bedrijven en scholen waar we op regelmatige basis de lunch verzorgen.”

Lidmaatschap BHN
Ondanks hun drukke ondernemersbestaan en de zorg voor hun dochter Juna proberen Mariah en Henrico actief invulling te geven aan het lidmaatschap van de BHN. “Het is belangrijk om elkaar als ondernemers te supporten en te steunen. En we leren op deze manier ook een hoop nieuwe mensen kennen, dat vinden we natuurlijk heel leuk!”

www. bokkers-catering.nl 
www.marrycooking.nl

Geplaatst op: 29-11-2023

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.