Overname voor Kroon Bouwmaatschappij

NIJKERK – Bouwbedrijf Bossenbroek uit Elspeet en Kroon Bouwmaatschappij uit Nijkerk gaan nauw samenwerken. Beide bedrijven blijven wel onder eigen naam actief en maken deel uit van Roelofs & Haase Groep.
Reden voor de samenwerking is dat beide partijen graag slagkracht en ervaring wilden samenvoegen. Dat laat Maarten Logtenberg namens Kroon Bouwmaatschappij weten. Sinds de samenwerking in mei heeft het bouwbedrijf onder andere een bijdrage geleverd aan de verbouwing van de Arla fabrieken, de Pastorie aan de Vetkamp en de bouw van een bedrijfspand voor Van Dunschoten.
Logtenberg was eerder verantwoordelijk voor de vestiging in Elspeet, maar is na de samenwerking meeverhuisd naar Nijkerk. Daar hoort volgens de bedrijfsleider ook een deelname aan het netwerk bij. Hij en zijn collega’s zijn daarom sinds kort ook lid van de BHN. “Een verfrissende club van ondernemers!”, vertelt hij enthousiast. “Nijkerk heeft natuurlijk een groot industrieterrein en daardoor ook een breed netwerk. Verschillende ondernemers met eigen specialisaties. Die diversiteit maakt het interessant, maar vooral leuk om met elkaar te sparren.”

h kroonnijkerk.nl

Geplaatst op: 14-12-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.