Vloerenbedrijf M2 komt naar Nijkerk

NIJKERK – M2, de vloerenspecialist en projectstoffeerder voor de zakelijke markt, verhuist van Amersfoort naar Nijkerk. Het bedrijf kocht onlangs een kavel van 3.665 m2 op bedrijventerrein De Flier.

De vloerenspecialist vindt in Nijkerk de ruimte om te groeien. Op de nieuwe locatie kan M2 de logistiek beter inrichten en is er een goede ontsluiting richting de A28. De vergunning voor de bouw van een modern en duurzaam bedrijfspand is inmiddels rond. Naar verwachting gaat de schop begin volgend jaar in de grond, zodat M2 eind 2022 kan verhuizen.

M2 bestaat al sinds 1927, toen de overgrootvader van de huidige eigenaar begon met verkoop van kleding, schilderwerk en gordijnen. De trotse vader van de huidige eigenaar, voormalig eigenaar Jan Willem van Lunteren, was bij de ondertekening aanwezig. Peter-Jan van Lunteren: “Het is mooi om als vierde generatie het bedrijf weer een stap verder te kunnen brengen. Nijkerk past goed bij ons. Praktisch, oplossingsgericht en bereid samen te werken.”

 

Geplaatst op: 28-10-2021

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.