Vernieuwd wagenpark voor Bouw Logistic Services

NIJKERK – Bouw Logistic Services vernieuwt een deel van het wagenpark. Met deze ontwikkeling zetten zij de groei van hun transportbedrijf door.

Bouw Logistic Services is in Nijkerk en omgeving al ruim 85 jaar dé specialist in warehousing en transport. Naast het distribueren van kleine en grote partijen in zowel binnen- als buitenland, beheren zij de voorraden van hun klanten. Het familiebedrijf is volop in beweging. Mede daarom wordt op korte termijn een deel van het wagenpark vernieuwd en wordt het team uitgebreid met zowel fulltime als parttime chauffeurs.

Een grote stap vooruit, vinden directeuren Martien en Wouter Bouw. De heren hebben bij de aanschaf van de voertuigen sterk rekening gehouden met ecologische en sociale factoren zoals een lage CO2 uitstoot en een lage instap. Niet alleen een bewuste keuze voor het milieu, maar ook voor het personeel. Ze willen dan ook graag alle chauffeurs in Nederland – ongeacht leeftijd – stimuleren om te solliciteren. Kijk voor meer informatie over Bouw Logistic Services op de website.

www.bouwlogisticservices.nl

Geplaatst op: 17-04-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.