Staal Taxaties focust op commercieel vastgoed

NIJKERK – Nijkerkse ondernemers die een taxatierapport nodig hebben, kunnen voortaan terecht bij Staal Taxaties. Het Nijkerkse bedrijf richt zich sinds kort volledig op taxaties van commercieel vastgoed.

Staal Taxaties is de onderneming van Nijkerker Dennis Staal. De afgelopen jaren taxeerde hij met name kantoorpanden, winkels en bedrijfshallen in opdracht van gemeenten – waaronder Nijkerk – en belastingsamenwerkingsverbanden, maar recent gooide hij het roer om. ,,Sinds dit jaar zet ik mijn ervaring en lokale marktkennis rechtstreeks in voor ondernemers. Ontzettend leuk om te doen. Het voordeel is dat ze met mij niet alleen een specialist in huis halen, maar ook iemand die geen enkele andere agenda heeft . Ik ben uitsluitend taxateur en heb bijvoorbeeld geen belang om ook nog andere panden te verkopen of te verhuren”, aldus Staal. Staal Taxaties staat ingeschreven bij het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en Stichting Vastgoedcert. Ook is Dennis Staal gecertifi ceerd bij het Taxatie Management Instituut (TMI). ,,Opdrachtgevers kunnen er hierdoor van op aan dat taxaties goed onderbouwd zijn, voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt en dat ik werk volgens internationale richtlijnen en erkende gedrags- en beroepsregels.”

www.staaltaxaties.nl

Geplaatst op: 28-04-2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.