Sparta klaar voor ’20-‘21

NIJKERK – Zelden zal een voetbalseizoen zo vreemd aan zijn einde zijn gekomen als deze jaargang. Medio maart werd de wereld ‘on hold’ gezet en was bij Sparta Nijkerk de bal ook even uitgerold. En dat even werd een paar weken geleden definitief.
De KNVB besloot op dat moment in al haar wijsheid (….) de amateurcompetities nietig te verklaren en daarmee glipte het eerste team van Sparta Nijkerk een goede kans op een nieuw kampioenschap door de vingers. Na de promotie van vorig seizoen een titel die te mooi leek om waar te zijn maar daarom niet minder verdiend zou zijn geweest. De club heeft de teleurstelling uiteindelijk weggeslikt en richt haar blik al weer helemaal op het volgende seizoen. Wanneer en onder welke omstandigheden dat uiteindelijk zijn beslag gaat krijgen is nog allerminst bekend, maar het weerhoudt de beleidsbepalers er niet van om de club hoe dan ook klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Overigens heeft het bestuur vanaf het moment dat de overheid de coronamaatregelen afkondigde alles in het werk gesteld om sportpark De Ebbenhorst zo goed mogelijk af te sluiten. Ook na de versoepeling is er nauwlettend toegezien op naleving van de richtlijnen. Dat in eerste instantie de jeugdteams en nadien ook de seniorenelftallen het veld weer op konden was een welkome ontwikkeling. Abrupt afgebroken competities, met stille trom afgezwaaide voetballers en verspeelde kampioenschappen ten spijt: Sparta Nijkerk kijkt reikhalzend uit naar het seizoen 2020-2021.Nico Fiegen
(Voorzitter Business Club Sparta Nijkerk)

 

Geplaatst op: 24-06-2020

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.