Sleepfast bouwt mega magazijn

NIJKERK – Beddenspecialist Sleepfast is op bedrijventerrein Arkerpoort gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand. De centrale ligging in het land moet het hardgroeiende familiebedrijf helpen om klanten efficiënter en milieubewuster te bedienen.

Met een ludiek bouwbord langs de A28 maakt Sleepfast langsrijdende automobilisten attent op de komst van het beddenbedrijf naar Nijkerk. Op een kavel van 6.400 m2 verrijst de komende maanden een groot pand dat onder meer een magazijn, kantoren, film- en fotostudio en trainingsruimten gaat huisvesten. De opening van het pand staat gepland voor november 2022.

Sleepfast is een familiebedrijf gerund door de familie Wolfswinkel. De beddenspeciaalzaak verkoopt matrassen, boxsprings, bedden en beddengoed vanuit drie fysieke winkels, in Lunteren, Huizen en Rotterdam. Door de snelle groei van het bedrijf en de landelijke dekking, werd gezocht naar een centrale locatie in het midden van het land.

www.sleepfast.nl

Geplaatst op: 22-04-2022

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.