Service is het belangrijkst bij keuze beveiliging

Van een simpel sluitplan naar complete hoogwaardige camerasystemen met superieure beeldkwaliteit. Beveiligingssystemen zijn in de loop der jaren flink veranderd. Met elke technologische ontwikkeling worden de mogelijkheden voor ondernemers uitgebreider. Maar hoe bepaal je wat voor jouw bedrijf de beste beveiliging is? Door goed advies in te winnen.

Anno 2020 is het gemakkelijk verdwalen in alle mogelijkheden op beveiligingsgebied. En niet elke keuze past bij jouw bedrijf of beveiligingswensen. Uitgebreider en duurder is niet altijd beter. Daarom is bij Lam Beveiligingstechniek service al jarenlang een vaste waarde binnen ons bedrijf. En de reden dat klanten voor ons blijven kiezen.

Zo kun je bij ons, na de installatie van een beveiligingssysteem, een onderhoudscontract afsluiten. Hiermee zorgen wij ervoor dat de werking van het systeem ook op de lange termijn gewaarborgd blijft. Zo blijf je altijd up-to-date. En zijn we langs geweest voor onderhoud, dan ontvang je direct een digitaal rapport, dat belangrijk is voor de verzekering. Zo heb je er geen omkijken naar.

Wij kunnen bovendien alle door ons geleverde beveiligingssystemen op afstand beheren via onze beheerserver. Mocht er dus onverhoopt een storing zijn, dan kunnen we op die manier snel ingrijpen. Maar ook op locatie verzorgen wij al onze werkzaamheden via deze beheerserver. Hierdoor liggen er geen werkbonnen in de bus en staan er lokaal geen gegevens op onze laptops. Wel zo veilig.

Onderhoud kost geld. Maar geen onderhoud laten uitvoeren kost je altijd meer. Als wij bij storingen komen bij oudere systemen waar geen onderhoud gepleegd wordt zien we nogal eens lekke of zelfs ontplofte noodaccu’s. Dit geeft dan weer gevolgschade wat met regelmatig onderhoud niet nodig was geweest.

Onze relaties kunnen kiezen voor verschillende onderhoudsvormen. Over welke voor jouw bedrijf en situatie de beste is, geven we uiteraard graag advies. Meer informatie? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Marco Lam is eigenaar van Lam Beveiligingstechniek in Nijkerkerveen. Een VEB-erkend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer camerasystemen, toegangscontrole en alarmsystemen.

www.lambeveiliging.nl

Geplaatst op: 09-12-2020

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.