Financiële zorgen? Check de ondernemersregelingen van de gemeente Nijkerk!

NIJKERK –  De hoge energieprijzen en forse inflatie beginnen te knellen voor een deel van de lokale bedrijven. De gemeente Nijkerk intensiveert daarom haar ondersteuning aan ondernemers uit Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen die financiële zorgen hebben.

Met een campagne worden de gemeentelijke regelingen voor deze doelgroep onder de aandacht gebracht. Zo kunnen ondernemers op kosten van de gemeente Nijkerk een analyse laten maken van hun probleem en advies ontvangen van Stichting 155 en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK).

Coaching, training en workshops
De gemeente Nijkerk werkt ook samen met Over Rood, dat ondernemers met coaching, trainingen en workshops helpt om hun administratie op orde te krijgen, de inkomsten en uitgaven in balans te krijgen en te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het bedrijfsresultaat te verbeteren.

Verder zijn er onder meer gemeentelijke regelingen voor schuldhulpverlening aan ondernemers en kunnen lokale ondernemers – onder voorwaarden – een aanvullende uitkering of bedrijfskapitaal krijgen. Alle regelingen voor ondernemers met financiële zorgen zijn te vinden op

www.nijkerk.eu/aanbod-ondernemersregelingen

Geplaatst op: 18-11-2022

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.