Inkstation en oeps-inktop.nl vieren succesformule

In 2005 vulden wij namens Inkstation de eerste Cartridge. Wij zijn nu 13 jaar en 999.999 gevulde cartridges verder.  Een miljoen cartridges hebben een tweede, derde, vierde, vijfde tot een 32e leven gekregen! Daar zijn wij als Inkstation trots op!

De miljoenste cartridge vullen is een bewijs van onze succesvolle filosofie. Een cartridge hergebruiken is namelijk voordelig op allerlei manieren. Een gebruikte cartridge navullen scheelt de aanschaf van een nieuwe cartridge. Dat voordeel kan oplopen. Soms wel tot 80%! Goed voor uw portemonnee.

Milieubewust
En hoewel het materiaal van gebruikte cartridges milieubewust gerecycled kan worden, is het natuurlijk nog beter als gebruikte cartridges uit de afvalcirculatie blijven. Een cartridge hergebruiken betekent dat er minder cartridges geproduceerd moeten worden. Goed voor het milieu, goed voor het MVO-imago van de onderneming.

Het tweede leven is net zo mooi als het eerste leven
Wij hebben dat een miljoen keer gedaan! Cartridges vullen op een efficiënte manier en uiteraard met de juiste inkt. Universele inkt? Daar doen wij niet aan. Elke cartridge krijgt de juiste inkt, zodat de afdruk net zo mooi en helder is als die in het eerste leven.

Unieke service
Eigenaar Cor Wander van Inkstation: “Met Inkstation leveren wij een unieke service. Het klantenpanel van de consumentenbond heeft onze nagevulde cartridges bovendien als beste getest. Printen is betaalbaar geworden. Wij leveren, adviseren en bieden bovendien een ruim assortiment. Wat ons betreft gaan wij op naar het volgende miljoen!”

Inkstation is misschien wel het leukste winkeltje uit de winkelstraat
Inkstation is nog veel meer. In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een specialistische kantoorvakhandel. Wij hebben voor onze particuliere en zakelijke klanten een ruim assortiment aan kantoorartikelen. Dat gaat van een paperclip en gum tot en met laserprinters van bijvoorbeeld het gerenommeerde merk Brother. Het assortiment is zo ruim dat een van onze klanten met de complimenteuze opmerking kwam dat wij misschien wel het leukste winkeltje uit de winkelstraat hebben.

Gebruiksvriendelijke website
Bent u niet in de gelegenheid om een van onze winkels fysiek te bezoeken, dan bent u van harte welkom op onze webshop van de gebruiksvriendelijke website (www.oeps-inktop.nl). Als u voor 18:00 uur bestelt, krijgt u de spullen de volgende werkdag thuisgestuurd of u kunt deze in de winkel van uw keuze ophalen. Dat is dan direct een prima moment om uw cartridges te vullen. Dat is gemak. Het gemak dat Inkstation haar klanten gunt.

www.oeps-inktop.nl

Geplaatst op: 06-09-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.