Het geheim achter een vastgoeddeal

Heb je een lege bedrijfsruimte, komt er een winkelpand in jouw vastgoedportefeuille vrij of heb je als ondernemer kantoorruimte over?  Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een goede, nieuwe huurder of koper vinden. Ik leg je uit wat de ingrediënten van een goede vastgoeddeal zijn.

Strategie
Iedereen kan een bedrijfspand op Funda zetten. De kunst is om een gerichte strategie te ontwikkelen om kopers of huurders te vinden. Die strategie baseren we bij Domicilie o.a. op marktonderzoek. We investeren in het analyseren van data die betrekking hebben op demografische ontwikkelingen, verhuis-bewegingen of koopstromen. Zo kunnen we jou gericht adviseren. Is je winkelpand bijvoorbeeld interessant voor grootwinkelbedrijven of kun je je beter richten op lokale winkeliers? En met welke prijs en voorwaarden heb je de meeste kans op succes?

Marketing
We kennen nu de doelgroep. Tijd voor de volgende stap: jouw pand in de spotlights zetten. Bij Domicilie hebben we hier eigen vastgoedmarketeers voor in huis. Ze zorgen dat potentiële huurders en kopers online een optimaal beeld kunnen vormen van jouw bedrijfsruimte, kantoor of winkel. Bijvoorbeeld aan de hand van video’s waarin onze bedrijfsmakelaars jouw pand presenteren. Hebben huurders vragen? Dan kunnen ze laagdrempelig contact opnemen.

Netwerk
We brengen jouw bedrijfspand natuurlijk ook actief onder de aandacht in ons netwerk. Het helpt daarbij dat we veel contacten hebben met bijvoorbeeld vastgoedspecialisten van landelijke ketens. Minstens zo waardevol is ons lokale ondernemersnetwerk. En omdat Domicilie ook regionaal actief is in de woningmakelaardij, spreken we ook op dat vlak wekelijks veel mensen. Daar zitten ook ondernemers tussen. Het gebeurt regelmatig dat we een zakelijke match maken met iemand die bij ons binnenkwam voor een woning.

Maar het grootste geheim achter vastgoeddeals die we sluiten? Dat zit ‘m misschien wel in het persoonlijk contact dat we met potentiële huurders en kopers hebben. Bij de beslissing die zij moeten nemen, speelt gevoel een belangrijke rol. Zien ze zichzelf hier ondernemen, durven ze de stap aan? Onze bedrijfsmakelaars denken mee, nemen drempels weg, en stellen ondernemers op hun gemak. Zo maken we voor jou het verschil.

Hendrik de Boer is vastgoedadviseur bij Domicilie Makelaars. Een keer sparren over vastgoed? Je kunt hem of zijn collega’s bereiken op info@domiciliebhv.nl of via 085-06 700 70.

www.domiciliebedrijfshuisvesting.nl

Geplaatst op: 11-04-2023

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.