Gratis Elstar-lunch voor 120 bedrijven

BARNEVELD/NIJKERK – Elstar Catering in Barneveld heeft  120 bedrijven op een gratis lunch getrakteerd. Reden voor het feestje? De introductie van een compleet nieuw soort brood.

Vrij van E-nummers, geur- en smaakstoff en en gebakken in de steenoven. Dat zijn de specs van het nieuwe brood dat Elstar heeft  geïntroduceerd. ,,Gezond en eerlijk voedsel. Dat is de trend. Vandaar dat we het over een nieuwe boeg gegooid hebben’’, aldus eigenaar Richard van der Zande. ,,Dit brood is honderd procent natuurlijk, arm aan gluten en rijk aan voedingsstoffen. Alle vetten in het brood zijn bovendien vervangen door natuurlijke olijfolie.’’ Ter introductie kregen maar liefst 120 bedrijven een lunch voor vijf personen aangeboden. ,,Ja, we hebben het maar even groots aangepakt’’, aldus Van der Zande. ,,Dat mag ook wel als je echt iets bijzonders hebt. Allemaal enthousiaste reacties natuurlijk. We vonden het belangrijk om onszelf opnieuw op de kaart te zetten als dé partij die snel en eenvoudig een groot aantal klanten tegelijk kan bedienen met een ambachtelijke lunch. En dat is gelukt.’’  

www.elstarcatering.nl

De Elstar

De Elstar verzorgt zakelijke lunches.

Geplaatst op: 28-04-2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.