Grand Café Lust nieuwe Brons-sponsor

NIJKERK – Grand Café Lust treedt als Brons-sponsor toe tot de businessclub van Sparta Nijkerk.

Het nieuwe Grand Café Lust opende halverwege maart haar deuren. Waar Nijkerkers al wekenlang nieuwsgierig langs de bouwhekken van het Waaggebouw liepen, werd hard gewerkt aan een, zo bleek, compleet gerestyled café- restaurant. Uitbaters Rick van Breugel en Robert de Vries mogen met recht trots zijn op hun nieuwe bedrijf.

Van Breugel: “Als medewerker van ’t Regthuys (tot voor kort gevestigd in dit pand) droomden wij natuurlijk al wel eens van een eigen bedrijf. Toen de kans zich voordeed hebben Robert en ik deze kans met beide handen aangegrepen. En wat we op ons netvlies hadden staan is ook gerealiseerd. We hebben er ontzettend veel zin om hier iets moois neer te zetten, Nijkerk is vanaf nu meer dan welkom!”

De nieuwe eigenaren willen het etablissement uitbouwen tot een gezellige plek waar iedereen terecht kan voor een kop koffie, borrel, lunch of uitgebreid diner. Waarbij het uiteraard mogelijk is om de ruimte ook te huren voor een (bedrijfs)feest. De eigenaren heten de leden van de businessclub graag van harte welkom in het Grand Café!

www.grandcafelust.nl

Geplaatst op: 17-04-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.