Fygi en Business Club Sparta Nijkerk gaan samenwerken

NIJKERK – Diamant-sponsor Fygi en Business Club Sparta Nijkerk gaan samenwerken om leden succesvol in contact te brengen met recruiters.

Dat maakte Rijk Veer (relatiemanager van de club) onlangs bekend. Samen met de initiatiefnemers van Fygi werkte hij aan een bijzondere deal die verder gaat dan zomaar sponsoring. “Het gaat natuurlijk te ver om alle afspraken toe te lichten, maar als wij ons inspannen om onze leden succesvol in contact te brengen met één van de recruiters van FYGI dan wordt onze club daar beter van”, aldus Rijk. FYGI is hét alternatief voor bedrijven in het MKB zonder of met beperkte recruitment capaciteit, die tot nu toe aangewezen waren op uitzendbureaus en werving- en selectieorganisaties. Kijk voor meer informatie over FYGI op de website of neem contact op met eigenaren Erik van de Water of Dennis Denekamp via 033-2059988

www.fygi.nl

Geplaatst op: 17-04-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.