Creativiteit, dat is het geheim van De Elstar Catering!

De Elstar Catering verzorgt al meer dan 20 jaar op verschillende niveau’s cateringen in de ruimste zin van het woord. Van salades en belegde broodjes tot complete buffetten, diners en proeverijen voor 1500 personen. De Elstar Catering gaat graag de uitdaging aan om de wens van de klant om te zetten in geslaagd event.

Gevestigd op industrieterrein de Harselaar in Barneveld, in een pand wat uitgerust is met een snackbar/lunchroom en modern uitgeruste keukens voor het verzorgen van catering op locatie. Daarnaast verzorgt De Elstar Catering bij diverse bedrijven de dagelijkse bedrijfscatering. Eigenaar Richard van der Zande: ,,Je komt ons het vaakst tegen in midden Nederland, maar zeker ook in de rest van het land verzorgen wij open dagen en bijeenkomsten, incidenteel zelfs in Duitsland, België en Engeland voor vaste opdrachtgevers.”

Totaalconcept

Naast de culinaire verzorging denkt De Elstar Catering graag mee over het totaalconcept voor het opzetten van uw evenement. Omdat we over een eigen verhuurvloot beschikken zijn de mogelijkheden groot. We hebben alles in huis voor een complete inrichting van uw locatie of tent. Van meubilair, decor, verlichting tot verwarming, noodstroom en toiletten;  alles is aanwezig voor het creëren van een sfeervolle ruimte. Richard:  ,,Wij horen regelmatig dat de opdrachtgever de eigen hal, schuur of showroom nauwelijks meer herkent en zich in een restaurant waant, dat is voor ons een mooi compliment.”

Alle zorgen rondom het organiseren van een feest of event neemt De Elstar Catering graag uit handen. ,,We gaan samen met de opdrachtgever op de locatie kijken naar de situatie, en maken desgewenst een voorstel van uitnodiging tot bedankkaartje en alles wat er tussen hoort, De Elstar Catering denkt mee!”

Waarom kiezen klanten voor De Elstar Catering?

“De creativiteit en oplossingsgerichtheid is één van de sterkste punten van De Elstar”, aldus Jacqueline Boonzaaijer van SkyLift B.V. ,,Wij verzorgen jaarlijks meerdere evenementen voor onze klanten en leveranciers, en wat elke keer opvalt is dat De Elstar Catering het antwoord heeft op onze vragen. Zo plaatsten ze bijvoorbeeld een tijdelijke keuken  op ons balkon, waar voor het oog van de gasten diverse gerechtjes werden bereid, maar ze hebben ook een prachtige ambiance gebouwd voor onze haringparty en personeelsfeest.”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden ?

Onze buitendienst medewerkers komen graag bij u langs om even bij te praten en de mogelijkheden voor u op een rij te zetten.

www.elstarcatering.nl

Geplaatst op: 16-02-2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.