BvB Groep: 10 jaar sterk in verdampen van werk

NIJKERK – ‘Het laten verdampen van werk’. Het lijkt een wat vreemde missie, maar de BvB Groep uit Nijkerk doet het al tien jaar en dat werd begin april uitbundig gevierd.

De wereld om ons heen verandert: alles gaat en moet sneller. Het gebruik van oude of gedateerde administratiesystemen kan dan ook een grote bottleneck vormen voor bedrijven die efficiënter willen werken. Gerwin Benning, Marc Veenendaal en Rob van Bruggen zijn overtuigd van dit knelpunt, maar hebben een duidelijke oplossing: AFAS Profit. Rob: ,,Wij zijn al jarenlang dé partij om dit HR en Payroll pakket te implementeren en bedrijven te helpen om allerlei overtollig administratief werk te besparen.’’ Marc: ,,Veel bedrijven vinden het lastig om te investeren in digitalisering, maar als de investering eenmaal gedaan is zien onze klanten dat ze veel meer tijd overhouden voor hun corebusiness, dat er veel minder fouten worden gemaakt én dat dat ook nog eens met minder personeel kan.’’

Tienjarig bestaan
De BvB Groep vierde begin april haar tienjarig bestaan. Dit gebeurde samen met het achtkoppige medewerkersteam, maar ook met een mooi gebaar naar klanten en potentiële klanten. Gerwin: ,,Wij hebben een leuke actie op touw gezet waarbij nieuwe en bestaande klanten die een nieuwe dienst afsluiten, een cadeau krijgen ter waarde van tweehonderd euro. Daar hebben we veel positieve reacties op ontvangen.’’

Werving en selectie
De BvB Groep levert full service dienstverlening met AFAS Profit op het gebied van HR en Payroll. Daarnaast levert BvB interim-medewerkers voor personeel- en salarisadministratie, maar is ze ook actief in werving en selectie, het verwerken en adviseren over de salarisadministratie en het verzorgen van functioneel beheer.

www.bvbgroep.nl

Geplaatst op: 28-04-2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.