Bronzen bureau versterkt businessclub

NIJKERK – Elke ondernemer krijgt ermee te maken: onbetaalde facturen.  Goed nieuws: Incassobureau Breyta is gespecialiseerd in het betaald krijgen van jouw factuur.

En dat doen ze snel. Niet-betaalde facturen waarvan de betalingstermijn is verstreken, lever je binnen drie minuten online bij Breyta aan. Nog diezelfde dag duiken zij in de situatie. “Het incassowerk benaderen wij vanuit verbinding en met maximale integriteit”, aldus eigenaar Kees Post.

“Dat loont: met onze aanpak realiseren wij gemiddeld binnen vier weken een oplossing voor een vordering. Op een manier die werkt voor beide partijen, via persoonlijk contact. En zodra een klant betaalt, maakt Breyta het hele bedrag dezelfde dag nog naar je over. Last but not least, de incassokosten zijn voor rekening van de partij die de factuur niet betaalde.”

www.breyta.nl

Geplaatst op: 05-09-2022

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.