Borghuis Financieel Management nieuwste lid BHN

NIJKERK – Chantal Borghuis van Borghuis Financieel Management is het nieuwste lid van BHN. Met haar specialisatie in scheidingsmediation en financiële planning wil ze ook ondernemers op weg helpen naar een financieel gezonde toekomst.

Vier jaar geleden begon Chantal Borghuis voor zichzelf onder de naam Borghuis Financieel Management. Na twintig jaar als Private Banker te hebben gewerkt bij o.a. Van Lanschot Bankiers was het tijd om zelf te gaan ondernemen. Haar werkzaamheden lopen uiteen van bemiddeling bij een scheiding tot het bijstaan van vermogende families op structurele basis en afwikkeling van nalatenschappen als executeur en financiële planning.

Echtscheidingen
Vorig jaar bezocht Chantal voor het eerst een bijeenkomst van BHN. Sinds maart is ze ook officieel lid van het netwerk. Als vertrouwenspersoon met de benodigde kennis en ervaring geeft ze de leden graag advies. “Voor een ondernemer is een scheiding altijd complex”, legt ze uit. “Bij een huwelijk wordt vaak niet nagedacht over de gevolgen voor een onderneming in geval van scheiding. Als afspraken niet of onvoldoende worden vastgelegd, ontstaan er discussies bij de verdeling en de verrekening van het vermogen.” Het nieuwste lid van BHN geeft dan ook gelijk een tip. “Laat u bij het aangaan van een samenleving/huwelijk goed informeren over de consequenties van uw beslissingen bij scheiding. Dan komt niemand voor verrassingen te staan.”

www.borghuisfinancieelmanagement.nl

Geplaatst op: 17-04-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.