BHN heeft nieuwe schatbewaarder

NIJKERK –  De BHN heeft een nieuwe penningmeester: Nijkerker Peter Dirksen is in het voorjaar de rol van schatbewaarder toevertrouwd. En deze nieuwe functie past prima bij zijn werk als eigenaar van Dirksen Financieel Adviseurs en De Huizenbemiddelaar Nijkerk.
Normaal gesproken wordt een nieuw bestuurslid gekozen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Die werd dit jaar niet gehouden, en daarom werd zijn functie per mail aan de leden van de BHN voorgelegd. Hij was in het verleden al meerdere keren gepolst, vertelt hij. “Maar ik was eigenlijk altijd te druk met andere dingen. In 2001 heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen, en daar komt natuurlijk het nodige bij kijken. Maar vorig jaar kwam er wat meer ruimte in mijn agenda en dat heb ik bij het bestuur aangegeven.” De functie van penningmeester past bij hem, want de financiële wereld is hem allesbehalve vreemd. Als sinds 1995 is hij werkzaam als financieel adviseur en sinds vorig jaar is hij bovendien als makelaar actief onder de naam De Huizenbemiddelaar Nijkerk. Hij is een echte netwerker die ook bij andere businessclubs in de gemeente Nijkerk actief is. “Dat netwerken heb ik van jongs af aan meegekregen van mijn vader. Hij heeft jarenlang in de gemeenteraad gezeten, was wethouder en loco-burgemeester. Daar krijg je natuurlijk het nodige van mee.” Wat hij denkt toe te kunnen voegen aan het bestuur van de BHN? “Ik ben in staat om goed te luisteren naar wat er gezegd wordt en kan daar vervolgens een mening aan toevoegen waar anderen misschien niet op zouden komen. Ik ben net als veel andere ondernemers oplossingsgericht, houd niet van lange vergaderingen en ben een aanpakker. Ik ben enthousiast dat ik deze bestuursfunctie op kan pakken.”www.dirksen-nijkerk.nl

 

Geplaatst op: 10-09-2020

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.