Bedrijven presenteren zich bij MUST

NIJKERK – Luxe, lekker en verrassend. Dat zijn de kernwoorden van MUST, een nieuw event dat op donderdag 31 maart wordt gehouden bij Alberto’s op het Molenplein in Nijkerk. Het evenement is ‘uniek’, ‘gedurfd’, ‘vooruitstrevend’ en ‘bewust’, zo meldt de organisatie.

Vanaf 19.30 uur worden bezoekers verrast met mode, jazz, lounge, whiskey, auto’s en sigaren. Allemaal om te proeven, te ruiken, te voelen én te ervaren, zo meldt MUST. Bij aanvang ontvangen bezoekers bubbels en gedurende de avond worden de hapjes verzorgd door Alberto’s. Iedereen krijgt twee consumpties die bij de prijs inbegrepen zijn. Bij het naar huis gaan is er een leuke goodie bag. De presentatie is in handen van ID-DJ Entertainment en op de saxofoon speelt Pierre Roomenburg. Kaarten à 20 euro zijn verkrijgbaar bij de deelnemende partijen. Dresscode: ‘black or white’.

Geplaatst op: 16-02-2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.