BBU verandert brons sponsorschap in zilver

NIJKERK – AL jarenlang is BBU Juristen & Incasso’s sponsor van Sparta Nijkerk. Per seizoen 2020-2021 heeft Bart Bosveld van het brons sponsorschap een zilver sponsorschap gemaakt.

BBU Juristen & Incasso’s verzorgt incasso’s voor bedrijven die aandacht, kennis en korte lijnen verwachten van hun incassopartner. Snel en vertrouwd incasseren en eerlijk juridisch advies op maat zijn de kenmerken van BBU Juristen & Incasso’s. Dankzij deze kwaliteiten heeft de onderneming uit Amersfoort een landelijk klantenbestand waar met veel vertrouwen en plezier wordt samengewerkt. “Wij zijn in staat om onze klanten in elke fase van het incassotraject van dienst te zijn, zowel in de pré-incasso, minnelijke als de gerechtelijke. Aan de hand van de situatie en specifieke wensen zoeken wij samen met naar de meest geschikte oplossing.” Door de persoonlijke aanpak van BBU Juristen & Incasso’s wordt meer dan 90% van de incassozaken succesvol afgesloten. De onderneming is gevestigd aan de Bachweg 2 in Amersfoort.www.bbu-incasso.nl
 

Geplaatst op: 10-09-2020

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.