Alberto’s Italian ook naar Barneveld

 

BARNEVELD – Alberto’s Italian, een succesvol restaurantconcept in Nijkerk, opent ook een vestiging in Barneveld. Het nieuwe restaurant vestigt zich in de voormalige ING-bank tegenover NS-station Barneveld Centrum.

Alberto’s is een concept van Albert Hotzky, die ook eigenaar is van BAS Barneveld. “Met de oude ING-bank hebben we een unieke locatie gevonden”, vertelt Lyanne van den Berg namens het restaurant. “Onze slogan is ‘not just another Italian’. Het is een uniek concept waarin we  een verfijnde Italiaanse keuken combineren met een mooie winebar, veel sfeer en een authentieke beleving. Daarnaast is ruim 90 procent van onze ingrediënten biologisch.”

Optimistisch
In de komende periode wordt er hard gewerkt aan een grote verbouwing van het pand. “Natuurlijk moeten we afwachten hoe corona zich verder ontwikkelt, maar we zijn positief en optimistisch gestemd. In Barneveld is er ruimte voor een uniek concept zoals Alberto’s. Dus we kunnen niet wachten om van start te gaan.”

www.albertositalian.nl

Geplaatst op: 19-02-2021

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.