Jouw bedrijf in Business in Nijkerk?

Aandacht voor jouw (bedrijfs)activiteiten in Business in Nijkerk? Een slimme zet. Ons magazine is een veel gelezen blad waarmee je zeker aandacht gaat genereren. Dat kan via betaald nieuws, onbetaald nieuw, advertenties of advertorials. Lees hiernaast onze policy voor het plaatsen van nieuwsberichten. Je kunt je nieuws snel delen via onderstaand formulier. Wil je meer weten over redactionele mogelijkheden of ben je benieuwd naar onze advertentietarieven. Neem dan contact op via lyanne@businessinnijkerk.nl of 06 – 332 06 068

Onbetaald nieuws

Bij onbetaald nieuws bepaalt de redactie van BIN welk artikel wel en welk artikel niet wordt geplaatst. De kans op plaatsing is het grootst:
– Wanneer het echt nieuws is (en dus nog niet in andere media heeft gestaan).
– Wanneer het nieuwswaarde heeft en niet (te) commercieel is.
– Wanneer het gaat over een nieuw initiatief of een nieuwe onderneming.

Betaald nieuws

Het is ook mogelijk om partner te worden van Business in Nijkerk. Dan ben je ervan verzekerd dat je in elke uitgave een opvallende uiting krijgt. Dat kan een advertentie zijn, maar dat kan ook een combinatie zijn van een advertentie en een opvallend nieuwsbericht. Geschreven door een professionele copywriter, zodat je er zeker van bent dat je boodschap aankomt.