Digitale pers bij Van Hout is een echte perfectionist

NIJKERK – Het is een indrukwekkende machine, de gloednieuwe digitale pers die centraal geplaatst is in de hal van Van Hout. Deze supersnelle en uiterst nauwkeurige zware jongen kan de meest complexe drukopdrachten in no time uitvoeren, en levert geen millimeter in op maximale kwaliteit.

En dat biedt oneindig veel mogelijkheden voor de klanten van Van Hout, vertelt Etienne van Hout. Digitaal drukken op 450 grams karton? Drukken van drie- of vierluik folders? Enveloppen? Papiersoorten met een structuur? Geen enkel probleem. En niet te vergeten: gepersonaliseerde opdrachten. “Gepersonaliseerd drukwerk is anno 2021 een effectieve manier om klanten en relaties te bereiken. Dat werd hier al volop gedaan met de voorloper van deze nieuwe digitale pers. Met met deze nieuwe pers maakt het niet uit in welke oplage je drukt, al zijn het maar tien exemplaren. Voorheen was dat niet mogelijk, daar hing een veel te hoog prijskaartje aan. Met deze machine rolt een brochure of magazine tot wel 72 pagina’s er kant en klaar uit. Apart binden en nieten is niet meer nodig.”

Elke gewenste oplage
En dat betekent dus ook dat bedrijven die drukwerk in een kleinere oplage willen hun opdracht bij Van Hout kunnen neerleggen. Maar ook grote bedrijven doen hun voordeel met deze nieuwe digitale drukpers. “Met digitaal drukwerk worden documenten in zeer korte tijd in iedere gewenst oplage geproduceerd. Het is dus overbodig om hele grote oplages te drukken. Je voorkomt daardoor ongewenste grote voorraden en ongebruikt drukwerk, en je documenten zijn bovendien altijd actueel.”Een enorm voordeel van de nieuwe digitale pers? De constante kwaliteit die hij garandeert. “Het is ongelofelijk, want er kan werkelijk geen enkele afwijking worden geconstateerd. En áls er een afwijking is, bijvoorbeeld in kleur, dan monitort en selecteert hij dat automatisch uit. En dat geeft ons de gelegenheid om ons bezig te houden met andere zaken die voor onze klanten belangrijk zijn.”

Over van Hout
Van Hout is een allround grafisch bedrijf. Hier werken grafische specialisten die álles waar een logo op staat in eigen huis produceren. Met verstand van zaken en een persoonlijke benadering geeft het team onder leiding van Etienne en Carool van Hout vorm en inhoud aan de communicatiemiddelen van een groeiende regionale en landelijke klantenkring.

www.vanhout.nl

Geplaatst op: 29-10-2021

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.