Zichtlocatie past bij ambitie Sebo Personeelsdiensten

NIJKERK – Sebo Personeelsdiensten verhuisde begin dit jaar naar de verbouwde benedenverdieping op hun locatie aan de Amersfoortseweg en toont daarmee volgens filiaalleider Marc Vreeman gezonde ambities voor de toekomst; doorgroeien in Nijkerk en omgeving.

We zijn inmiddels een begrip in Nijkerk en omgeving, vertelt Vreeman. Een groot aantal ondernemingen maakt gebruik van het grote bestand aan flexibele en gedreven medewerkers die elk hun eigen werkervaring en specialisme in huis hebben. “Voor onze opdrachtgevers bieden we vakmensen voor tijdelijke werkzaamheden of om bijvoorbeeld seizoenspieken op te vangen”, aldus Vreeman. “Ze kunnen medewerkers inhuren voor een dag, een jaar en alles wat daar tussenin zit.”

Sebo Personeelsdiensten is gericht op de bouw, landbouw, transport, wegenbouw en groen. Waarom werkgevers bij hen aankloppen? “Onze betrouwbare en persoonlijke benadering. We kennen onze medewerkers, hebben regelmatig contact en weten wat er speelt. Op de vrijdagmiddag is iedereen welkom voor een drankje. Wij besteden aandacht aan onze medewerker, dat is een meerwaarde voor de opdrachtgever, want een medewerker die wordt gezien, heeft meer plezier in zijn werk.”

Payrolling
Naast het uitzenden en detacheren van de eigen medewerkers behoort pay rolling ook tot de mogelijkheden. “Maar laten we eerst het gesprek aangaan”, stelt Vreeman voor. “Want daar ligt onze kracht: goed luisteren naar de wensen van onze opdrachtgever en op maat vakmensen en service leveren.”
Grote kans trouwens dat leden van Bedrijvenkring Hoevelaken/Nijkerk Marc tegenkomen tijdens één van de bijeenkomsten van de ondernemerskring, waar de geboren en getogen Nijkerker sinds kort lid van is. “We willen graag ondernemers leren kennen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. En dat betekent ook dat we willen investeren in onze lokale relaties.”

www.sebo-personeelsdiensten.nl

Geplaatst op: 05-03-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.