Yvonne Derkse nieuwe bestuurslid van BHN

NIJKERK – Yvonne Derkse is het nieuwe bestuurslid van de BHN. In Business in Nijkerk stelt zij zich voor.

Wat doe je in het dagelijks leven?
“Sinds 2015 ben ik mede-eigenaar van het communicatie-adviesbureau Off the Grid B.V. Onze kernactiviteiten zijn adviseren, verwoorden en verbeelden. Wij werken met een team van zeven enthousiaste collega’s voor een uiteenlopende klantenkring: van MKB-bedrijven en coöperaties tot internationale beursgenoteerde ondernemingen en de (semi)publieke sector. Wij ondersteunen opdrachtgevers bij het realiseren van hun zakelijke ambities – uiteraard door de inzet van communicatie. Dat is ons vakgebied. Uitgangspunt daarbij is ‘ontzorgen’.

Onze adviseurs zijn gepokt en gemazeld in mediarelaties en woordvoering, PR, crisiscommunicatie, omgevingscommunicatie en reputatie- en positioneringsvraagstukken. Naast advies zorgen we ook voor de uitvoering. We schrijven teksten voor onder meer jaarverslagen, magazines, nieuwsbrieven, folders & brochures en we zorgen desgewenst ook voor design, fotografie en films. Ik werk als communicatieadviseur met name aan opdrachten die liggen op het snijvlak van strategie, reputatie en organisatieveranderingen. Daarnaast ben ik woordvoerder voor een aantal organisaties en heb als specialisme het opzetten en uitgeven van magazines en nieuwsbrieven – zowel online als print. Daarnaast geef ik presentatie- en mediatrainingen en workshops en ben ik docent bij SRM, een opleidingsinstituut voor communicatie en marketing.”

Wat heb je hiervoor gedaan?
“Voordat ik de overstap maakte naar de bureauwereld heb ik circa 25 jaar gewerkt in het bedrijfsleven, waarvan de laatste vijftien jaar als hoofd Corporate Communication bij een organisatie in de semi-publieke sector, een internationale coöperatieve zuivelonderneming en een internationale beursgenoteerde onderneming.”

Zit Off the Grid B.V. in Nijkerk/Hoevelaken?
“Nee, nog niet. Ons kantoor is nu nog gevestigd in Amersfoort, maar we willen op zeer korte termijn verhuizen naar Nijkerk en zoeken naar een geschikte locatie.”

Vertel eens iets meer over jezelf.
“Ik ben 50 jaar en getrouwd. We wonen sinds medio 2018 in het buitengebied van Zwartebroek. Daarvoor hebben we vijftien jaar met veel plezier in Nijkerk gewoond. Als ik niet aan het werk ben wandel ik graag met onze Deense Dog Indy, ben ik aan het tuinieren (dit jaar moet die moestuin er komen…), hardlopen of samen met mijn man bij tennisvereniging Sparta in Nijkerk gezellig een balletje aan het slaan.”

Tot slot, waarom ben je lid geworden van het bestuur?
“Ik ben lid geworden van het bestuur van BHN omdat ik wil bijdragen aan de belangenbehartiging van onze leden en me meer wil verdiepen en betrokken wil zijn bij wat er speelt in deze mooie regio.”

www.off-thegrid.nl

Geplaatst op: 25-04-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.