Workshop voor verenigingen en stichtingen

BARNEVELD – Schuiteman Accountants & Adviseurs organiseert op donderdag 2 november een bijeenkomst speciaal voor verenigingen en stichtingen.

De bijeenkomst zal in het teken staan van vermogensvorming binnen een stichting of vereniging en het beperken van de aansprakelijkheid van haar bestuursleden. Nadruk ligt dus niet alleen op financieel, maar ook op bestuurlijk vlak. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Schakel te Nijkerk. Naast Schuiteman Accountants & Adviseurs zijn ook de bedrijven ING Private Banking en Bosselaar & Strengers Advocaten vertegenwoordigd. Dennis van der Veer, specialist uit de branchegroep Non-Profit van Schuiteman licht toe: “Als bestuurder van een rechtspersoon bent u in beginsel niet persoonlijk aansprakelijk voor het handelen van de rechtspersoon, die verantwoordelijkheid ligt in eerste instantie bij de rechtspersoon zelf. Toch zijn hier grenzen aan verbonden. Welke grenzen en hoe u problemen voorkomt is één van de onderwerpen tijdens deze workshop. Ook zullen wij u op deze middag bijpraten over het belang van een consistent, geformaliseerd beleid inzake de vermogensvorming tot behoud en vergroting daarvan.”

De deuren van De Schakel (Oranjelaan 10) gaan om 14.45 uur open. Vanaf 15.00 uur nemen de heren Dennis van der Veer van Schuiteman, Jarno Dingerink van ING Private Banking en Martin Stevens van Bosselaar & Strengers Advocaten het woord. De presentatie wordt om 17.00 uur afgesloten met een hapje en een drankje.

Aanmelden kan via het mailadres evenement@schuiteman.com of via de website www.schuiteman.com/evenementen. Voor meer informatie of vragen:
E evenement@schuiteman.com
T 0342 47 34 44.
www.schuiteman.com

Geplaatst op: 26-10-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.