Willems Interieurs maakt maatwerkmeubilair

NIJKERK – Meubels maken vóór IKEA? Weinig mensen die kunnen zeggen dat ze zich daarmee bezighouden. Eén van de mensen die dat wél kan, is Wilfred Willems uit Nijkerk. Met zijn bedrijf Willems Interieurs ontwerpt en realiseert hij onder andere meubels, keukens en banken op maat. 

Misschien herkent u dat: u heeft een plek in uw huis of kantoor waar die ene kast perfect zou passen, maar nergens vindt u wat u zoekt. Sinds 2009 timmert Willems letterlijk behoorlijk aan de weg. Met een team van vijf specialisten worden vanuit de werkplaats in Nijkerk meubels gerealiseerd voor onder andere IKEA Nederland, Decorette en Van Duinkerken. Maar ook kleine(re) organisaties en particulieren kunnen terecht met hun woon- en meubelwensen.

Want of het nu gaat om een enorme showroom of die kast in uw woonkamer: het gaat bij Willems vooral om hoogwaardig materiaal, de juiste vertaling van de wensen van de klant en een perfecte afwerking. Van presentatiemeubilair tot kastenwand en van keukenfrontjes tot badkamer: alles begint met een idee. Wensen van de klant worden met input van Willems gerealiseerd tot schetsen, die de basis vormen voor daadwerkelijke meubelen. Daarin denkt Wilfred met zijn team graag mee.

Ook op zoek naar een uniek meubel voor thuis of op de zaak? Kijk dan op www.willemsinterieurs.nlof bel 033-2000 250 voor meer informatie.

Geplaatst op: 22-06-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.