Wellnessbedrijf Welvaere vestigt zich in Nijkerk

NIJKERK – Welvaere heeft in november haar intrek genomen in een bedrijfspand aan de Amersfoortseweg in Nijkerk. De leverancier van houtgestookte hottubs en buitensauna’s was hiervoor gevestigd in Barneveld.

Op de nieuwe locatie beschikt het wellnessbedrijf over 1.600 vierkante meter aan ruimte om haar producten te tonen. Daarmee heeft Welvaere naar eigen zeggen de grootste hottub- en buitensaunashowroom van Nederland. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen in de productiehal, waar Welvaere haar hottubs maakt.

Online succes
Welvaere is in 2012 opgericht door Voorthuizenaar Chiel Kraaij (27). De jonge ondernemer zette vanaf het begin sterk in op online marketing, waardoor het bedrijf traditionele concurrenten aftroefde en snel de markt veroverde. Inmiddels levert Welvaere ook naar België, Duitsland en Frankrijk. De groei werd deels geboekt in afwezigheid van oprichter Kraaij zelf, die tijdens een lange wereldreis op afstand zijn bedrijf aanstuurde. “Mijn mensen hebben allemaal een goed stel hersens. Dus waarom zou ik ze precies vertellen wat, wanneer en hoe ze iets moeten doen? Als ik het beter kon en alles wist, had ik het wel zelf gedaan. Maar dat is niet zo. Daarom geef ik ze de ruimte. Het gevolg is dat ze zich verantwoordelijk voelen en hun verantwoordelijkheid nemen. Ook als ik er niet ben”, vertelde hij eerder in een interview met Business in Barneveld, het zakelijke zusje van Business in Nijkerk.

Geplaatst op: 05-12-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.