VAN HOUT: Creatief van huis uit!

NIJKERK – Grafisch specialisten die werkelijk álles waar een logo op staat in eigen huis produceren. Van briefpapier tot de belettering van bedrijfswagens en van kleding tot een website; het creatieve team van Van Hout werkt elke dag enthousiast samen met een groeiende klantenkring MKB’ers én starters.

De mensen van Van Hout hebben elk hun eigen specialisme, vertelt eigenaar Etienne van Hout. Zo heeft het team een grote kennis in huis van drukwerk, dat onverminderd de aandacht heeft van ondernemers. “Naast online promotie blijft offline media belangrijk om klanten te informeren en te interesseren voor je bedrijf. Met mooi ontworpen brochures bijvoorbeeld, maar ook met posters, advertenties en flyers. Krachtig kleurgebruik en duidelijke teksten zijn de ingrediënten waarmee onze vormgevers al heel wat succesvolle producten hebben gemaakt.”

Ook online media zijn natuurlijk op dit moment onmisbare instrumenten voor elk bedrijf. Van Hout maakt de fraaiste websites en bedenkt voor klanten hoe ze via sociale media de aandacht op hun bedrijf kunnen vestigen. “We kennen de trends, weten hoe we moeten omgaan met sociale netwerken als Twitter, Facebook, LinkedIn en Youtube. Wij bouwen naast een website desgewenst ook een Facebook- of LinkedIn-pagina.”

Doordachte concepten
Elk merk, elke klant, elk project en elke opdracht vraagt om een specifieke benadering, weet Van Hout inmiddels uit jarenlange ervaring. “Een onderscheidende vormgeving zorgt er voor dat klanten een herkenbaar en vertrouwd beeld hebben van een organisatie, product of dienst. Een goed doordacht vormgevingsbeleid is dus een belangrijk deel van je communicatie. Daarom kijken wij net even verder voordat we zomaar beginnen met een nieuwe huisstijl, website, brochure of ander ontwerpgerelateerd communicatiemiddel van een bedrijf.”

Wat wilt u communiceren?
De werkwijze van Van Hout? “We stellen samen met de opdrachtgever vooraf de kernwaarden, doelgroep, boodschap en doelstellingen vast. Die vormen het vertrekpunt voor een visuele identiteit. Hierdoor zijn onze ontwerpen niet alleen creatief, maar ook doelgericht, eigentijds en communicatief onderbouwd.”

Het dienstenpakket van Van Hout is uitgebreid. Zo verzorgt de Nijkerkse onderneming bedrijfs-, sport- en promotiekleding, mobiele reclame door middel van signing & autobelettering, drukwerk, direct mailings en nog veel meer. De meeste producten zijn nu ook eenvoudig en snel te verkrijgen in de webshop.

www.vanhout.nl
www.vanhout.shop

Geplaatst op: 18-06-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.