Trisolis zoekt samenwerking in Nijkerk

NIJKERK – Trisolis heeft in november vorig jaar haar vestiging geopend in Nijkerk. De afgelopen maanden stonden daarom voor de specialist in subsidie- en innovatieadvies in het teken van een actieve zoektocht naar samenwerking met lokale partners.

Core business van Trisolis? Dat is het verkrijgen van financiering voor innovaties, het verduurzamen van bedrijfsmatig onroerend goed en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Vernieuwing en verandering
Het team van specialisten is bedrijfskundig sterk, maar weet ook veel van overheidsbeleid, geeft mede-directeur Joep Jansen aan. “We verbinden de wensen van onze klant aan trends, maatschappelijke ontwikkelingen en overheidsbeleid. Dat leidt tot plannen voor vernieuwing en verandering. De ene keer in de vorm van een bedrijfs- of subsidieadvies, de andere keer ontwikkelen wij gezamenlijk met partners concrete projecten. Soms ondersteunen we onze klant bij het opstellen van een langlopende innovatiestrategie. En het volgende moment gaat het om het waarmaken van een idee. Daarbij zoeken wij steeds een weg naar de toekomst.”

Eshuis Accountants
Trisolis werkt nauw samen met Eshuis Accountants en Adviseurs en zit onder hetzelfde dak aan de Westkadijk. “We vinden elkaar met name op het gebied van finance, organisatieadvies en fiscaliteit. Maar samenwerken staat sowieso centraal in onze werkwijze. Wij geloven in 1 plus 1 is 3. We werken daarom nauw samen met een breed netwerk aan specialisten.”

Kennis delen
Kennis delen en gezamenlijk aan projecten werken staat daarin centraal, en met een open werkruimte, een innovatielab, een instructie- en cursusruimte en een (video)conferenceruimte is het kantoor in de oude cacaofabriek hier helemaal op ingericht, geeft mede-directeur Wilbert van der Burgh aan. “We willen graag lokale ondernemers leren kennen. We zijn ook zeer geïnteresseerd in Food Valley. Op het terrein van duurzaamheid van bedrijfsgebouwen gaat er de komende jaren van alles spelen. Wij zijn een belangrijke partner en kennisdrager als het gaat om subsidies en groenleningen. En daarin kunnen we niet alleen landelijk, maar ook lokaal in de gemeente Nijkerk veel betekenen. Natuurlijk moeten we hier nog bekend worden. Daarom zijn we lid geworden van de bedrijvenkring en omringen we ons hier in de oude cacaofabriek met allerlei innovatieve bedrijven. Actief en met veel enthousiasme op zoek gaan naar lokale partners blijft ook de komende maanden een speerpunt voor ons team.”

Kennismaken? Mail Joep of Wilbert via: joep.jansen@trisolis.nl of wilbert.van.der.burgh@trisolis.nl

www.trioslis.nl
www.eshuis.com

20180109_153916 (Medium)

Geplaatst op: 05-03-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.