Timmer en Bosveld zilveren sponsor

NIJKERK – Timmer Grond-, Weg & Waterbouw BV en Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders treden toe als zilveren sponsoren tot de Business Club van Sparta Nijkerk.

Timmer is specialist op het gebied van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouwsector. Dat kan variëren van het aanleggen van een oprit tot een complex rioolsysteem met bijkomende verharding of het graven van vijvers en sloten. Met een groep gedreven werknemers verzorgen en begeleiden zij dagelijks complete projecten van A tot Z.
Bosveld is al ruim dertig jaar actief als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. De onderneming richt zich op strategische samenwerking op het gebied van het managen van werkkapitaal. Door hun klanten beschikking te geven over geld, helpen zij om ambities te realiseren. Waarbij een efficiënt verloop van het incassoproces voorop staat. Beide ondernemingen dragen Sparta Nijkerk een warm hart toe.

www.timmer-gww.nl
www.bosveld.nl

Timmer sparta (Medium)

Geplaatst op: 05-03-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.