Sparta Nieuws!

BBU Juristen & Incasso bronzen sponsor
BBU Juristen & Incasso is toegetreden tot het bronzen sponsorkorps van de Business Club. Het bureau is specialist op het gebied van incasso en kan klanten in elke fase van het incassotraject van dienst zijn. Van de pré-incasso tot het minnelijke en de gerechtelijke. Aan de hand van een situatie en de specifieke wensen wordt er gezocht naar de meest geschikte oplossing. Leden van de Business Club die vragen hebben over het incassotraject of hulp willen inschakelen kunnen terecht bij deze nieuwe sponsor.

www.bbu-incasso.nl

Derde editie Derby-krant uitgebracht
Voor het derde jaar op rij werd voorafgaand aan de stadsderby tegen N.S.C. een Sparta Nijkerk Nieuws uitgegeven. Een kleurrijke bijlage bij de Stad Nijkerk boordevol nieuws, interviews en foto’s van de club. Eind januari viel de derde editie van de Derby-krant bij ruim 20.000 huishoudens in en rond Nijkerk op de mat. Met de krant hoopten de initiatiefnemers de belangstelling voor de stadsderby te vergroten. Onder luid applaus van het publiek was het V.V. Sparta Nijkerk die er op zaterdag 27 januari met de winst vandoor ging.

A-selectie op trainingskamp in Benicamin
De A-selectie van V.V. Sparta Nijkerk is in januari op trainingskamp geweest om zich voor te bereiden voor de tweede seizoenshelft. Het kamp vond plaats in de Spaanse kustplaats Benicamin. Op vrijdagmorgen vloog het complete team van Eindhoven Airport richting Valencia waar direct de eerste training stond ingepland. Hier werd niet alleen conditioneel, maar ook tactisch een nieuwe basis gelegd. De selectie kijkt dan ook terug op een geslaagd trainingskamp en kijkt ernaar uit om de getrainde vaardigheden te tonen tijdens de wedstrijden van aankomend seizoen.

Geplaatst op: 05-03-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.