Slimme bouwwagen primeur voor dbtb

Dbtb, specialist in (rollend) materieel voor de bouw, heeft een primeur. Als eerste in de Benelux produceert het Nijkerkse bedrijf bouwwagens met wifi, bluetooth en usb-aansluitingen. Altijd en overal online en bereikbaar, ook op de bouwplaats.

Dbtb is producent van rollend bouwmaterieel: onder meer schaftwagens, wagens met magazijn en toilet en een eigen merk aanhangwagens behoren tot het wagenpark. Daarnaast handelt het bedrijf in occasions en kampeerwagens. ,,We zoeken steeds naar vernieuwende ideeën om ons aanbod nog completer te maken’’, zegt  Germen de Boer, oprichter van dbtb. ,,Wifi op de bouwplaats klinkt heel logisch. Toch is het voor veel bedrijven een ware strijd om ook op hun werkplek buiten kantoor bereikbaar te zijn. Daarom voeren wij, als eerste in de Benelux, onze bouwwagens uit met het smartpakket. Dat wil zeggen met wifi én bluetooth en usb-poorten. Zo is de klant van alle gemakken voorzien die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven.”

www.dbtb.nl

Geplaatst op: 25-02-2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.