Schuiteman overhandigt 5.000 euro aan Rally For Kids

NIJKERK – Schuiteman Accountants & Adviseurs organiseerde op zaterdag 26 mei alweer het vierde Schuiteman Oldtimer Event. In dit evenement voor het goede doel reden meer dan dertig oldtimers een route door Huizen en omgeving. De opbrengst, een cheque van 5.000 euro, werd aan het einde van de dag overhandigd aan stichting Rally For Kids.

Met het Oldtimer Event zamelt Schuiteman, samen met diverse sponsors en de deelnemende chauffeurs, geld in voor Rally For Kids. Zij brengen zieke en gehandicapte kinderen in contact met de rallysport en helpen ze zo hun ellende voor eventjes te vergeten. ‘Rijden om te verblijden.’

In de vierde editie van het evenement reden meer dan dertig oldtimers mee. Stuk voor stuk ouder dan veertig jaar. Al voor de start vanaf het Schuiteman-kantoor in Huizen, trokken de geparkeerde voertuigen veel bekijks. Om 11.00 uur kreeg de eerste deelnemer – een meer dan honderdjarige American La France – het startsein voor een prachtige rit door de omgeving van Huizen. Ook dit jaar was er de keuze tussen een sport- en een tourklasse. De navigators loodsten de bestuurders via twee tussenstops naar de finish, waar om 16.45 uur de eerste oldtimer weer werd begroet. Een goed uur later werd de balans opgemaakt en geconcludeerd dat elke oldtimer de toer ongeschonden had volbracht. Met die wetenschap was het aangenaam borrelen, napraten en nagenieten bij de verschillende foodtrucks. De organisatie toonde zich tevreden: “We kijken terug op een zonnige en sfeervolle dag, met bovendien een mooi resultaat voor Stichting Rally For Kids.”

Ook volgend jaar mei zal het Oldtimer Event weer plaatsvinden. Meedoen aan deze 5e editie? Kijk op www.oldtimerevent.nl voor het laatste nieuws.

www.schuiteman.com

Geplaatst op: 04-09-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.