Schuiteman Accountants sponsort Valley Run

NIJKERK – Schuiteman Accountants & Adviseurs sponsort, na het grote succes van vorig jaar, opnieuw de Schuiteman Valley Run in Veenendaal. Een hardloopevent waarmee vorig jaar 9.000 euro werd opgehaald voor diverse goede doelen gericht op kinderen.

Het wordt de tweede editie van het regionale hardloopevent waaraan Schuiteman Accountants & Adviseurs zich als hoofdsponsor verbonden heeft. Op zaterdag 20 mei 2017 kunnen maximaal 1.000 lopers een parcours van 5 of 10 kilometer afleggen over de Utrechtse Heuvelrug, met als doel geld op te halen voor diverse lokale goede doelen. Vorig jaar waren de hoofddoelen Jeugdsportfonds Veenendaal en De Blink Vlindervallei (kinderdagcentrum en speciaal onderwijs). “Dit jaar mogen de deelnemers over de goede doelen stemmen”, aldus Gert de Fluiter van Schuiteman Accountants & Adviseurs. “Ook zal een team van tien medewerkers van ons aan de run deelnemen, het Schuiteman Running Team.”
Reden voor de sponsoring is dat Schuiteman maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. “We ondersteunen diverse sportverenigingen en -evenementen in de plaatsen waar wij gevestigd zijn. Regionaal zijn dat onder meer SDV Barneveld, Mixed Hockeyclub Barneveld, het Schuiteman Accountants Wandelfestijn en Voorthuizen Loopt. In Veenendaal had men al enkele jaren geen hardloopwedstrijd, tot businessclub Tafelronde 92 Veenendaal ons benaderde met het idee voor dit event. Lopers uit de hele regio kunnen inschrijven en door hun deelname bijdragen aan het werk van goede doelen.”

www.valleyrun.nl

Geplaatst op: 04-03-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.