Rugsponsor Acta Synergia scoort met salarisadministratie

NIJKERK – Belastingadvieskantoor Acta Synergia siert komend seizoen de shirts van Sparta Nijkerk. De nieuwe diamant- en rugsponsor is ook buiten de lijnen volop in beweging.

Acta Synergia ontzorgt namelijk sinds kort Nijkerkse bedrijven en accountantskantoren door de salarisadministratie uit handen te nemen. “Dat doen we op een moderne manier, met portals voor klanten. Veel accountantskantoren stoten dit af, voor ons is het juist een specialisme”, vertelt partner (en Sparta Nijkerk-teammanager) Marco van Veldhuizen. Dat geldt ook voor het maken van financiële planningen voor bedrijven en vermogende particulieren. “Wij bieden een scan aan waarmee we knelpunten in de bedrijfsvoering boven tafel halen, waar je vervolgens als ondernemer makkelijk op kan sturen.”

Acta (=handelen) Synergia (=samen sterker dan alleen) ontstond op 1 juni 2018 door een fusie tussen Belastingadvieskantoor Blom en BVVA. Typisch Acta Synergia? “We delen veel kennis, ook met collega accountants- en administratiekantoren. Verder zijn we down to earth. Als je een kantoor zoekt zonder marmeren vloeren, zit je bij ons goed.”

www.actasynergia.nl

Geplaatst op: 12-09-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.